Objavljeno: 07.11.2016 u 13:12 | Zanimljivosti | Komentara:

NEVJEROVATNO: Pobacila je, a tri mjeseca kasnije dogodilo se čudo!

Britanka Sedi Britl bila je potpuno očajna kada je u trećem mjesecu trudnoće izgubila bebu, ali joj se tri mjeseca kasnije cijeli svijet ponovo okrenuo naopačke. Njena trudnoća je bila vanmaterična i plod je izgubila kada se jajovod raspukao, obilno je krvarila, ali su ljekari uspeli da saniraju rane.

beba

Tri mjeseca kasnije, međutim, Sedi se ležeći na ležaljci u Španiji, gdje je sa mužem i četvorogodišnjom kćerkom bila na odmoru, zapitala zašto joj je stomak još toliko veliki, kada je prošlo dosta vremena od gubitka bebe.

Vratila se kući i otišla kod ljekara, koji je ustanovio da u stomaku nosi zdrav plod star skoro šest mjeseci!

Malog Tedija rodila je carskim rezom prošle nedjelje.

- Mislim da mi se u ovoj trudnoći dogodilo sve što je moglo da se dogodi. Srećom, Tedi je zdrava i normalna beba, mada su nam osjećanja pomiješana jer smo svjesni da je mogao da ima brata ili sestru blizanca, rekla je za engleske medije Sedi.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: