Objavljeno: 23.12.2017 u 12:39 | Zanimljivosti | Komentara:

NEVJEROVATAN SLUČAJ! Žena umrla na porođaju, MRTVA RODILA DIJETE, a onda još jednom šokirala doktore…

Potpuno nevjerovatan slučaj, koji je zaprepastio doktore, odigrao se prije dvije godine u Teksasu, kada se srednjoškolska profesorka Erika Najgela porodila u stanju kliničke smrti.

Foto ilustracija: mamanatural.com

Foto ilustracija: mamanatural.com

Tada 32-godišnja Erika bila je u 36. nedelji trudnoće kada se na hodniku u školi srušila, pošto je njeno srce prestalo da kuca.

Njene kolege odmah su pozvale hitnu pomoć te su u školi pokušali defibrilatorom da “pokrenu” njeno srce, ali nisu uspjeli.

Ženu su prevezli u bolnicu, gdje su je ljekari porodili carskim rezom. Tokom porođaja srce joj još nije kucalo. Ljekari su izvijestili da je Erika bila klinički mrtva, a nakon porođaja ona je “oživjela”.

Erika je rodila zdravu kćerku Elenu, a ljekari su naveli kako je beba u stabilnom zdravstvenom stanju.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: