Objavljeno: 17.12.2013 u 18:55 | Zanimljivosti | Komentara:

NEODOLJIVI SU: Dječak Beau i njegov “pseći brat” Theo najbolji prijatelji (FOTO)

Foto: mirror.co.uk

Foto: mirror.co.uk

Dječačić Beau i štene Theo postali su internet senzacija prošlog mjeseca kada je Jessica Shbya, dječakova mama, objavila slike ovog para kako zajedno spavaju.

Donosimo vam najnovije, neodoljive slike dječaka i psića kako svaki dan spavaju skupa.

Jessica je za Mirror izjavila: “Poruke koje su me najviše oduševile su one koje su došle iz drugih država, na različitim jezicima svijeta”.

“To su bile reakcije ljudi koje diraju u srce i nisam mogla ni zamisliti da se nešto ovako može dogoditi kada sam objavljivala slike”.

Porodica Shbya, iz Kalifornije, psića Thea je usvojila u novembru. Prvobitno su namjeravali da naprave kolekciju slika od sedam sedmica kako Beu spava, ali tu se umiješao Theo. Dok je dječak čvrsto spavao, psić je legao pored njega i zaspao. Tako je sve počelo.

Sljedećeg dana, Theo je čekao ispred spavaće sobe kako bi zajedno ponovo odrijemali u toku dana.

“Svakog dana Theo je strpljivo čekao ispred spavaće sobe, i čekao da Beu prvo zaspi pa tek on. Tako su svakodnevno spavali po najmanje 2 sata”, izjavila je Jessica.

“Dječak i pas su povezani nevjerovatnom vezom, koju zaista ne mogu objasniti. Od samog početka se ponašaju kao da su prijatelji od pamtivijeka”.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: