Objavljeno: 20.07.2014 u 22:37 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ne bacajte stare kompjutere, iskoristite ih na ove genijalne načine! (FOTO)

Tko kaže da se sa starom i pokvarenom tehnikom ne može ništa? To uopće nije istina, komadi ne moraju završiti na smetlištu, oni mogu poslužiti i služiti čovjeku još godinama.

kompjuterski-djelovi (3)

Uzmite na primjer stara kućišta od kompjutera, ekrane, dijelove, cd-ove ili miš. Od njih možete napraviti roštilj, akvarij, vazu, čašu za četkice za zube, pa čak i ukrasiti zid ili napraviti fotelju.

Da je to moguće i to u home-made varijanti za koju vam treba minimalna lova, pronašli smo dokaze. Ne samo dokaze, pronašli smo nevjerojatne primjerke kojima je originalnost drugo ime, a ni funkcionalnost nije za bacit’. Za većinu njih, a kako izgledaju provjerite u galeriji.

FOTO:

Izvor: webcafe.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: