Objavljeno: 14.06.2013 u 10:48 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Nazvao policiju da se požali na izgled naručene prostitutke!

narucena_prostitutka

Na sreću muškarca čiji je identitet ostao tajan, izvukao se samo uz upozorenje jer je vlastima očito bilo žao kazniti nekoga tko je s Alisom došetao iz zemlje čudesa.

Englez, čiji identitet lokalne vlasti u okrugu West Midlands ipak nisu otkrile, mogao je završiti šest mjeseci iza rešetaka zato što je zloupotrijebio broj za hitne slučajeve na doista rijetko bizaran način. Na njegovu sreću, izvukao se samo uz upozorenje jer je nadležnima očito bilo žao kazniti nekoga tko je upravo s Alisom došetao iz zemlje čudesa.

Genijalac je, naime, u utorak oko 19.30 h nazvao policiju kako bi se požalio na izgled prostitutke s kojom je dogovorio spoj, uvjeren da upravo ljudi u uniformama trebaju zaštiti njegova potrošačka prava.
- Ta žena uopće nije takvom kakvom se opisala u oglasu. Ona uopće nije tako lijepa – jadao se u slušalicu muškarac, kojem niti u jednom trenutku nije palo na pamet da je to što čini protuzakonito.

Dapače, kada mu je rečeno da se makne s linije, zaprijetio je da će osobno došetati u policijsku postaju kako bi nastavio raspravu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: