Objavljeno: 09.11.2017 u 13:00 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Nataša je Srpkinja sa najvećom zadnjicom na svijetu: Svi se ZGROZE kada se okrene, a ona je ponosna na nju (FOTO)

Ljudi se šokiraju kada je vide, a ona za sebe kaže da je plastična i ponosna na to. Sada ulazi u takmičenje za najveću zadnjicu na svijetu, i šanse da će pobjediti su, baš kao i njena pozadina, ogromne.

natasa-velika-straznjica (1)

Nataša Kraun (24), Srpkinja koja živi u Švedskoj, ušla je u borbu za najveću zadnjicu na svijetu. A kada joj uzmete u obzir tjelesne proporcije, veličina njene zadnjice tek djeluje van ovog svijeta – ona je visoka jedva nešto preko 155cm, a obim kukova joj je 182 cm!

natasa-velika-straznjica (2)

Naravno, ništa na njenom tijelu nije prirodno i ona to ponosno ističe – zadnjica, grudi, usne i još mnogo toga dorađeni su uz pomoć estetske hirurgije. Usne, kaže, radi jednom mjesečno, a već treći put išla je na brazilsko podizanje zadnjice. Tu je i mnogo svakodnevnog vježbanja, a naročitu pažnju u teretani posvećuje baš vježbama za zadnjicu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

A ovako ogromna pozadina omogućila joj je da na njoj profitira – ima svoj sajt i instagram profil i broj pratilaca joj raste vrtoglavo kao i obim kukova. Nataša inače, pretpostavljaju mediji, boluje od poremećaja tjelesne dismorfije, odnosno u ogledalu vidi potpuno različiti odraz sebe od onoga kakav je u realnosti. To je sasvim moguće, budući da Nataša kaže da je izuzetno ponosna na svoju pozadinu – a šta vi kažete, ima li razloga za ponos?

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: