Objavljeno: 29.06.2017 u 17:56 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Naručila sam salatu, bila je malo gorka, a onda sam je pogledala i ugledala HOROR (FOTO)

Kada su Šauni donijeli salatu koju je naručila, doživjela je veoma neprijatno iznenađenje – nakon četvrtog zalogaja ukus je postao drugačiji.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

- Postalo je malo gorče, ali sam pomislila da je to zbog sosa koji je bio okolo – kaže ona.

Naravno da nije bila riječ o prilogu. Barem, ne u klasičnom smislu. Djevojka je ostala u šoku, vidno prestravljena, kada je doživjela neprijatnost ove vrste po prvi put u životu.

zaba-restoran (1)

- Našla sam mrtvu bebu ŽABE! Da, kao što ste čuli – žabe – navodi djevojka.

Ono što je uslijedilo, možda, je bilo još neprijatnije. Vlasnik restorana se pravdao, rekavši da je povrće naručeno od prodavca, i da oni u restoranu nisu odgovorni za to.

zaba-restoran (2)

- Da li to znači da ih ne peru prije serviranja? Ko zna koliko je dugo bila u kesi sa povrćem. Mogla sam da se zarazim salmonelom. A gazda nas je uprkos svemu, natjerao da platimo piće, a popili smo samo tri piva – kaže razočarana Šauna.

zaba-restoran (3)

Ona upozorava, sve koji posjećuju ovaj i druge restorane, da obavezno pregledaju hranu prije nego što počnu sa jelom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: