Objavljeno: 08.02.2014 u 21:22 | Zanimljivosti | Komentara:

Nakon svadbe doživjela infarkt i izgubila pamćenje: Kako joj je obitelj “vratila” uspomene?

vjencanje-pamcenje-porodica

Aamnda Karth maštala je o svom vjenčanju još kad je bila djevojčica, ali samo dan nakon što se udala za Codyja Kartha sjećanja na prvi ples, poljubac i zavjete zauvijek su izbrisana, piše Inside Edition.

“Vjenčanje je bilo predivno, sve što smo mogli poželjeti, najljepši dan mog života”, priča Cody. Prva bračna noć pretvorila se u tragediju kad je Amanda doživjela infarkt.

Cody se probudio i vidio da Amanda ne može disati. Onesvijestila se na krevetu i Cody je odmah pozvao Hitnu pomoć. Amanda je hitno prebačena u bolnicu, gdje su doktori ustanovili da boluje od “sindroma slomljenog srca”, stanja u kojem srce postane disfunkcionalno. Nekoliko je dana bila u nesvijesti, doktori su sumnjali u njezin oporavak, ali tada je Amanda iznenadila doktore i počela se oporavljati.

Infarkt je uzrokovao gubitak pamćenja i Amanda je ostala bez lijepih sjećanja na jedan od najvažnijih dana u svom životu.

Deset mjeseci nakon prvog vjenčanja, njezina obitelji i prijatelji ponovo su se okupili kako bi rekreirali vjenčanje. Amanda je ponovo doživjela svoj veliki dan i nada se kako će zauvijek pamtiti ove neprocjenjive trenutke.

 

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: