Objavljeno: 23.07.2017 u 11:06 | Zanimljivosti | Komentara:

NAKON ŠTO JE NJIHOV SIN UMRO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI stvari su postale još gore: Sedam dana poslije događa se PRAVI HOROR!

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći njihov sin je preminuo, a njegova sahrana bila im je najteža stvar u životu.

nesreca-auto

Život je bio pred njim i imao je svjetlu budućnost.

Kako se oprostiti od djeteta?

Ali, to je bio samo početak njihove patnje.

Jared McPherson i njegov kolega Brian Lee Hubbs vozili su se natrag u Bethalto od Waterloo-a kada je njihov kamion iznenada skrenuo sa puta, udario u drvo i gotovo odmah je buknula vatra. Bila je to prava noćna mora.

Porodica je dobila poziv od čovjeka koji je radio u mrtavčnici. Pozvao ih kako bi im rekao da je njihov sin preminuo u saobraćajnoj nesreći.

“Dobio sam telefonski poziv”- rekao je Jaredov tata, Mike McPherson-a. “Rekao sam, ko je to, a on je rekao – Prije svega, sve je u redu”.

“Naš sin je upravo preminuo, kako da je sve u redu?” – rekao je očajni Mike.

Tada je im čovjek objasnio da je vatra koja je buknula potpuno uništila tijelo njihovog sina, te da ništa nije ostalo, kako bi se sahranio.

Grob je bio iskopan za mladića u petak, nakon nesreće.

Sljedećeg dana, Karisa, Jaredova sestra i njen zaručnik, Candice otišli su na mjesto nesreće kako bi odali zadnju počast.

No, onda su otkrili nešto zastrašujuće. Pronašli su Jaredove dijelove koji su ostali zbog nesposobnosti čovjeka iz mrtvačnice.

Nikada neće zaboraviti taj užasan trenutak.

Kada je porodica kontakturaka St. Clair County službenika, rečeno su dijelovi tijela “slučajno” ostavljeni tamo.

Porodica je sada unajmila advokata i podnijela je tužbu protiv ove ustanove.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: