Objavljeno: 01.01.2018 u 14:13 | Zanimljivosti | Komentara:

NAJSKUPLJA MLADA: Za ovu mladu dali su nekoliko hiljada eura iz samo jednog razloga!

Svadba koja se desila u Slovačkoj oduševila je bukvalno ljudi u cijelom svijetu i sigurno će se o njoj dugo pričati. Teško je zaboraviti ovako nešto , što je organizovano da se slavi puna tri dana. Mnoge mlade bi poželjele da imaju ovakvo vjenčanje, odnosno vjenčanje iz snova.

najskuplja-mlada

Na svadbu su pozvani mnogi, veliki broj prijatelja , ali i rodbine. Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg će se ova svadba dugo vremena pamtiti i o kojoj će se pričati.

Postoji veliki broj video snimaka koji su objavljeni, a na kojim možemo vidjeti kako je sve to izgledalo.

Cijeli svijet je imao priliku da pogleda sve te video snimke i da uživa u njima, tako da oni broje i po nekoliko miliona pregleda.

najskuplja-mlada-2

Ovaj mladi par je postao mnogo popularan, a kako i ne bi kada su za svadbu morali izdvojiti i nekoliko hiljada eura.

Naime, radi se o cifri od 40 000 eura, koju su slavili tri dana.

Mlada je imala krunicu na glavi koja je napavljena od čistog zlata, a samu nju su morali da plate oko 3 000 eura.

Najviše su zaradili muzičari koji su tokom cijele svadbe svirali i pjevali! Za jednu pjesmu bili su plaćeni i po 500 eura.

Da li biste vi voljeli da imate ovakvu svadbu !?

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: