Objavljeno: 27.09.2013 u 13:41 | Zanimljivosti | Komentara:

Najbolji posao: Traži se osoba za testiranje luksuznih proizvoda

Vozi vam se u skupocjenim automobilima, odsjeda u luksuznim hotelima i jede u razvikanim restoranima? Pročitajte ovaj oglas za posao.

Foro: Ferrari

Foro: Ferrari

Poželjeli ste zamijeniti karijeru ili vam je svakodnevni dolazak na posao u uredu dosadio? Sve to može promijeniti stranica VeryFirstTo koja je oglasila potrebu za ”ispitivačima luksuza”, odnosno radnom snagom čiji će zadatak biti obilaženje skupocjenih restorana i vožnja luksuznih automobila, naravno, sve u skupocjenim krpicama, piše Metro.

No, testiranje luksuza tu ne staje. Na listi su još i skupocjeni hoteli, najnovija tehnička dostignuća i gadgeti, a oni sretnici koji dobiju posao iz snova o svemu navedenom morat će podnositi izvještaje i stručne ocjene stranici. Ona će zatim na temelju tih procjena odabirati koje će od testiranih dobara uvrstiti na listu najluksuznijih proizvoda za odabrane korisnike.

– Od kandidata očekujemo znatiželju, elokventnost, poznavanje mode, kulinarstva, tehnologije i ugostiteljstva – navedeno je u oglasu stranice.

Iako je stranica VeryFirstTo dostupna samo članovima, vijest o potrazi za novim zaposlenicima brzo se proširila pa je u samo nekoliko dana više od tisuću ljudi poslalo svoje životopise. Ako se vaš ne nalazi među njima, a rado biste testirali proizvode brendova kao što su Alexander McQueen, Cartier, Jimmy Choo, Apple ili odsjeli u hotelu Shangri-La, požurite se jer krajnji rok za prijavu istječe danas!

Izvor: Vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: