Objavljeno: 13.07.2014 u 19:19 | Zanimljivosti | Komentara:

Na prvi pogled izgleda kao da živi u običnoj rupi, ali pogledajte šta je zapravo to…

Dan Price je čitav svoj život posvetio umjetnosti, a više od dvije decenije živi na izuzetno skroman način koji se većini ljudi ne bi dopao. Dan je poznat pod nadimkom Hobit, a kada vidite gdje živi, shvatićete zašto ga tako zovu.

Ući unutra ali i izaći nije baš jednostavno. Njegova kuća neodoljivo podsjeća na kuće Hobita, stanovnike svijeta „Gospodara prstenova“.

Unutrašnjost, sa druge strane, izgleda vrlo udobno. Svaki kvadratni metar je iskorišten na najbolji mogući način.

Dan živi u harmoniji sa prirodom. A prostor, koji bi mnogi nazvali skučenim, mu uopšte ne smeta. Njemu je kuća dovoljno prostrana.

Mora se priznati da je život na ovakvom mjestu izuzetno miran.

Život u šumama Oregona je Danu pružio mir, u kojem uživa i koji mu je omogućio da se maksimalno posveti umjetnosti, daleko od gradske gužve i buke.

Pogledajte video!

Izvor: haber.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: