Objavljeno: 10.11.2015 u 16:13 | Vijesti, Zanimljivosti | Komentara:

Na korak do vjenčanja, gledali su stare fotografije. Saznali su nešto što ih je ostavilo u šoku

Džastin i Ejmi pronašli su jedno drugo preko sajta za upoznavanje, ali zapravo upoznali su se mnogo godina ranije. Čak su i tada bili u “vezi”, ali se toga ne sjećaju. Kako je to moguće?

ejmi-2

Džastin i Ejmi išli su zajedno u vrtić. I to su otkrili sasvim slučajno.

Ovaj par upoznao se preko sajta za upoznavanje. Kada je Džastin ugledao Ejminu fotografiju, odmah je poželio da je upozna. Kako kaže, nešto što ni sam ne umije da objasni ga je privuklo. Odmah joj je poslao poruku i vrlo brzo počeli su da se dopisuju i čuju telefonom. Nakon upoznavanja preko poruka, poželjeli su da se i uživo ispričaju pa je uslijedio i prvi izlazak. Već pri prvom susretu sa Džastinom, Ejmi je osjetila da “gleda u čovjeka za kog će se udati”.

Nakon prvog sastanka, počeli su da se viđaju svakog dana i vrlo brzo zaljubili jedno u drugo. Malo prije godišnjice njihove veze, shvatili su da ljubav između njih zapravo “traje” od najranijih dana.

Džastin i Ejmi odrasli su u istom gradu. Odselili su se, svako na svoju stranu. Mnogo godina kasnije sreli su se ponovo u istom gradu.

- Bili smo u kolima i Džastin mi je rekao da voli moje ime jer je u vrtiću imao simpatiju koja se tako zvala. Našalila sam se da pošto to nisam ja, ne želim da čujem bilo šta o njoj – rekala je Ejmi magazinu “People”.

ejmi-3

Ipak, nastavili su razgovor na tu temu i vrlo brzo shvatili da su oboje išli u isti vrtić. Po povratku kući potražili su fotografije iz djetinjstva i tada je uslijedio šok. Džastinova Ejmi iz vrtića je zapravo Ejmi sa kojom je već godinu dana u vezi.

- Džastinova mama pronašla je fotografiju na kojoj smo nas dvoje u vrtiću. Tada smo imali tri godine. Počela sam da plačem. Bila sam tako uzbuđena. Ja sam ta Ejmi. Definitivno nam je suđeno da budemo zajedno – rekla je Ejmi.

Trideset godina nakon prve ljubavne avanture, spremaju se za novu – brak.

Izvor: zena.blic.rs/Porodica/36863/Na-korak-do-vencanja-gledali-su-stare-fotografije-Saznali-su-nesto-sto-ih-je-ostavilo-u-soku?ref=fbblic

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: