Objavljeno: 10.10.2017 u 19:43 | Zanimljivosti | Komentara:

Na deponiji pronašla 72.000 eura, a nakon što je vratila novac vlasniku njeni snovi su postali realnost!

Poštenih osoba je malo, ali ipak postoje. Ovo je priča o jednoj zaista poštenoj, dobroj i hrabroj ženi koja je uradila nešto zaista nesvakidašnje.

deponija-novac

Ana Kruz je 23-godišnja samohrana majka koja živi od rada na deponiji. Tamo obično rade muškarci, ali ona je jedna od žena koja isto to radi.

Jednog dana je na deponiji pronašla čekove u vrijednosti od čak 72 000 eura. Bili su ispisani na ime bolnice u Sao Paolu. Ona je uradila pravu stav. Iste sekunde je kontaktirala tu bolnici i rekla o čemu se radi.

Pokazala je koliki je čovjek i brojne televizije su došle snimiti je. Rekla je kako nikada ne bi uzela te čekove, jer nisu njeni, a bolnici su svakako potrebniji.

Ova zaista lijepa djevojka je pokazala ljudskost. Nakon što je postala poznata, kontaktirali su je iz modnih agencija i ponudili poslove. Uskoro je radila brojne reklame, napustila deponiju i sve je postalo mnogo bolje.

Sada zarađuje i ostvaruje svoje snove. Sada može bolje brinuti o svome sinu.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: