Objavljeno: 07.11.2017 u 8:50 | Zanimljivosti | Komentara:

Na -18 ugledao je nešto pored puta, a kada je izašao iz auta da bolje pogleda zaprepastio se!

Jedan čovjek je vozio automobil po velikoj hladnoći. Bilo je čak -18 stepeni Celzijusa. Sasvim slučajno je uočio nešto pored puta. Nije mogao definisati šta je to.

na-minus-18

Iako su mnogi prolazili tim putem, on je jedini izašao da vidi šta je to. Kada se približio, vidio je da se u tom klupku nešto mrda.

Kada je bolje pogledao, šokirao se. To je bilo mače koje je tu bilo izbačeno pored puta i jadno se smrzavalo.

Zamislite kako joj je bilo na toj hladnoći. Tu je bila satima, a možda i danima. Mogla se smrznuti. Čovjek pod imenom Slava ju je pronašao i uzeo. On je za razliku od većine izašao da vidi šta je zapravo bilo to pored puta.

Maca je imala sreće što ju je ovaj dobri čovjek pronašao i uzeo sebi. Nahranio ju je i ugrijao, a potom ostavio za kućnog ljubimca. Dao joj je ime Nika, a sada se ona potpuno oporavila.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: