Objavljeno: 19.02.2018 u 12:52 | Zanimljivosti | Komentara:

Muž svojoj supruzi poslao poruku: ‘Draga, stigao sam!’ Poruka je otišla pogrešnoj ženi i uništila joj život

Sve je počelo bezazleno. Muž i žena su željeli da rezervišu sobu u istom hotelu u kojem su proveli svoj medeni mjesec prije punih 20 godina. Međutim, zbog pretrpanog avionskog rasporeda, nisu mogli da zakažu put u istom danu.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Tako da je suprug morao na put da krene u četvrtak, a njegova žena je u pravcu sunčane Floride trebalo da krene sutradan, u petak. Muž se odmah po dolasku javio na recepciju hotela…

U sobi je imao i bežični internet, pa je odlučio da ženi pošalje mejl i da je obavijesti da je put lijepo prošao. Međutim, greškom je izostavio samo jedno slovo iz ženine elektronske adrese, tako da je poruka dostavljena pogrešnoj osobi.

Za to vrijeme, u Hjustonu, američka država Teksas, kući se upravo vratila udovica s sahrane svog muža. Njen pokojni suprug bio je evangelistički sveštenik, koji je preminuo poslije iznenadnog srčanog udara.

Udovica je odlučila da provjeri mejl kako bi vidjela poruke saučešća od rodbine i prijatelja. Nakon što je pročitala prvi mejl, pala je u nesvijest.

Njen sin je uletio u sobu, i zatekao majku na podu. Odmah joj je priletio u pomoć, poslije čega je pogledao u monitor kompjutera. Tamo je stajao sljedeći mejl:

To (Adresa): My loving wife – Mojoj voljenoj ženi
Subject (Naziv): I’ve arrived – Stigao sam

Draga moja, znam da si iznenađena što ti se javljam. Ovdje odnedavno imaju i kompjutere i dozvoljeno nam je da šaljemo mejlove našim voljenima. Upravo sam stigao i prijavio se.

Vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak. Jedva čekam da te uskoro vidim! Nadam se da tvoj dolazak neće proći tako nezanimljivo kao moj.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: