Objavljeno: 16.11.2016 u 19:17 | Zanimljivosti | Komentara:

MUŽ PJEVAČICE GRANDA VOZI MELANIJU I TRAMPA: Bosanac šofer predsjednika Amerike!

O bezbijednoj vožnji prvog čovjeka SAD i njegove supruge brine Vojin Ivičić, vlasnik njujorške firme za rentiranje luksuznih automobila. Oženjen je plavokosom narodnom pjevačicom Marinom Ivičić Bozalo. Nedavno izabrani predsjednik Amerike Donald Tramp u svom okruženju ima još jednog Srbina – Vojina Ivičić, supruga pjevačice „Granda“ Marine Ivičić Bozalo.

trump-predsjednik-vozac-1

Možda za nju do sada niste čuli, ali ona je i te kako dobro poznata svim članovima Trampove porodice, o čijem transportu brine upravo njen muž Vojin. On je vlasnik firme za iznajmljivanje luksuznih limuzina u Njujorku, a njegova vozila koriste javne ličnosti. Rođen je u Bosni i Hercegovini, Ekonomski fakultet je završio u Sarajevu, pa se otisnuo preko Bare. Milioner Donald Tramp bio je jedan od prvih Vojinovih klijenata. Do prije nekoliko godina vozio je samo njega, a onda je postao šofer i njegove supruge Melanije i sina Erika. Ova saznanja Kurira potvrdila je Ivičićeva supruga, „Grandova“ pjevačica.

- Imala sam sreću da upoznam gospodina Trampa i njegovu prelijepu suprugu Melaniju. Uvijek je bio srdačan prema meni i ponašao se kao da se znamo cijeli život. On je gospodin, a s njim više sarađuje moj suprug. On je sadašnjeg predsjednika Amerike vozio nekoliko godina, a od skoro i njegovu ženu i sina – kaže za Kurir pjevačica, ističući da je njen suprug i dalje angažovan kod Trampa, iako je ovaj postao prvi čovjek SAD.

trump-predsjednik-vozac-2

- Jučer mi je baš rekao da gospodinu predsjedniku sada treba čak dvanaest limuzina! Toliko ih je prekjuče bilo u njegovoj pratnji. Moj muž kaže da se i dalje ljubazno javlja svim svojim zaposlenima. Velika većina naših ljudi koji žive u Njujorku voli Donalda – završava Marina.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: