Objavljeno: 31.03.2016 u 10:53 | Zanimljivosti | Komentara:

Muž je slikao trudnu ženu, a kad je doktorica vidjela sliku – SRCE JOJ JE STALO

Zanijeti trojke nije nimalo lako, a zanijeti ih prirodnim putem gotovo je nemoguće. No, to je uspjelo Kevinu i Lauri koji su jednim udarcem dobili tri prekrasne djevojčice.

trojke-bebe

Prije nekoliko godina, par u Wisconsinu saznao je da će dobiti dijete. Laura i Kevin jedva su dočekali ultrazvuk, pogotovo zato što im je to bilo prvo dijete.

Njihov šok kada su saznali da očeuju DJECU, a ne jedno dijete može se samo zamisliti, piše LittleThings.

Laura je primijetila da se nešto čudno događa pa je upitala liječnika je li sve u redu.

On joj je rekao da jest, osim što umjesto jednog otkucaja srca čuje TRI.

“Mislim da mi je tada srce stalo”, kaže Laura.

Majka je na svijet donijela zdrave trojke, na šok liječnika koji su joj rekli kako je pobijedila postotke jer su izgledi za prirodni začetak trojki jedan naprama 8.000, pogotovo zato što nijedan od roditelja nije imao blizanačke trudnoće u obiteljima.

Laura je rodila dva i pol mjeseca ranije, donijevši na sviejt tri čudesne djevojčice, no čuda ovdje ne prestaju: Hannah, Norah i Lucy su IDENTIČNE, što se događa jednom u između 60.000 i 2 milijuna slučajeva!

Pogledajte video:

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: