Objavljeno: 22.10.2013 u 9:26 | Ljepotice, Zanimljivosti | Komentara:

Možete li vjerovati da će ova ljepotica uskoro napuniti 60 godina?

Foto: Splash

Foto: Splash

CHRISTIE BRINKLEY, slavna američka manekenka koja će za samo četiri mjeseca navršiti okruglih 60 godina, pojavila se ovog ponedjeljka ujutro u Today Showu gdje je potpuno oduševila svojim izgledom.

Nasmijana od uha do uha, u bijeloj uskoj haljinici po dolasku je davala autograme okupljenima, a u show je stigla kako bi promovirala izdanje “Sports Illustrated Swimsuit: 50 Years of Beautiful”.

Foto: Splash

Foto: Splash

Ova se plavuša u Sports Illustratedu počela pojavljivati 1975., a svoju je prvu naslovnicu imala 1979. godine da bi nakon toga još dva puta zaredom bila na prednjoj stranici časopisa. Trima uzastopnim naslovnicama još uvijek drži rekord, koji bi Kate Upton mogla izjednačiti ako se pojavi na naslovnici 2014. godine.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: