Objavljeno: 19.11.2014 u 10:36 | Zanimljivosti | Komentara:

Mladoženja tražio razvod kada je prvi put vidio mladino lice!

Mladoženja i mlada iz Saudijske Arabije ni jednom nisu jedno drugo videli pre venčanja. A nakon što su jedno drugom rekli da, mladožanja je dobio pravo da zaviri ispod burke. Ali ono što je video nije mu se dopalo!

mladozenja-mlada-razvod

Novopečeni mladenci iz Medine u Saudijskoj Arabiji imali su neprijatan susret nakon venčanja. Naime saudijac je tek tada dobio priliku da po prvi put vidi svoju ženu.
Ali čim ju je video, zatražio je razvod!

Ovaj par trebalo je da napravi svoju prvu fotografiju i tada je mlada skinula burku. Kada ju je video, mladoženja je skočio i rekao: “Ti nisi devojka kakvu sam ja zamišljao. Žao mi je, ali ja ću da se razvedem”.

Mlada je potom, kako piše Mirror, dobila histerični napad, a zvanice su pokušavale da je smire i da reše problem. Običaj je u pojedinim gradovima Saudijske Arabije, kao što je i Medina, da mladoženje pristanu da ne upoznaju svoju buduću ženu sve dok ona to zvanično i ne postane.

Kao što to u modernom svetu obično i biva, ovaj slučaj brzo je završio i na društvenim mrežama. Pa je tako jedan od prijatelja ovog para napisao: “On je svojim neodgovornim ponašanjem kod nje izazvao mnogo bola i zbog toga zaslužuje da pati”.

Kako piše Mirror bilo je tu još mnoštva komentara, a neki od njih su: “On bi morao da ceni lepotu njenog karaktera, a ne lica!”

“Na žalost mnogo mladih danas interesuje samo izgled, a ignorišu vrednosti i moral!”

“Nadam se da će joj Bog podariti boljeg muža koi će je ceniti po tome ko je i kakva je osoba!”

Izvor: prva.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: