Objavljeno: 01.02.2017 u 9:22 | Vijesti, Zanimljivosti | Komentara:

Mladić preminuo od moždanog udara koji je doživio tokom spolnog odnosa

Dvadesetdvogodišnji student Huang s Tajlanda preminuo je od posljedica moždanog udara koji je doživio tokom seksualnog odnosa sa svojom djevojkom.

mladic-tajland

Njegova djevojka Fu je kazala da je bilo pet sati ujutro kada se Huang probudio i počeli su voditi ljubav. On je bio gore i nakon određenog vremena se onesvijestio, piše klix.ba.

“Počeo se znojiti i teško disati. Pao je na krevet i tupo udario. Dozivala sam ga i tresla, ali nije bilo reakcije”, kazala je Fu.

Pozvala je hitnu pomoć koja je odvezla Huanga u bolnicu, ali ljekari nisu mogli učiniti ništa.

Huang se borio s pretilošću, ali je bio zdrav. Njegovi roditelji zatražili su obdukciju. Ljekari su upozorili građane Tajvana da izbjegavaju prviše strastven seks zbog niskih temperatura te da se prije odnosa zagriju radeći vježbe.

Izvor: klix.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: