Objavljeno: 28.10.2017 u 12:00 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Mladi provalnik uletio u kuću, a onda šokiran prizorom pobjegao kroz podrum! (FOTO)

Kada ih je probudio lavež njihova 12-godišnjeg terijera usred noći, Patricia i Jack Mulkeen iz Yarmoutha u Massachusettsu prvo su mislili da je riječ o rakunu.

provalnik (1)

Kako bi se uvjerila o čemu se radi, 91-godišnja Patricia uzela je svjetiljku i išla razgledati po kući. Kada je došla u blagovaonicu, imala je što vidjeti – pred njom je stajao nepoznati mladić. ”Nisam se uplašila, samo sam bila iznenađena”, rekla je za WHDH News.

provalnik (4)

Itekako iznenađen bio je i mladi provalnik i to ne samo zato što ga je vlasnica zatekla na djelu, već i zato što je bila potpuno gola. Kada ju je vidio bez odjeće, provalnik se prestravio te se ispričao gospođi i pobjegao kroz podrum.

provalnik (2)

”Gola 91-godišnjakinja pred mladićem u 20-ima, to mu je dovoljno da padne u nesvijest, to je šok”, ispričao je Patricijin suprug koji je pozvao policiju.

provalnik (3)

Provalnik, 28-godišnji Joseph Parent, uhićen je u blizini kuće u koju je provalio, a policiji je otprije poznat.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: