Objavljeno: 29.08.2017 u 12:51 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Mladenka ovim potezom raznježila mnoge, no drugi tvrde: To je neprikladno ponašanje!

Fotografije majki koje doje svoju djecu nisu neuobičajene, no jedna je majka pokazala da se dojiti može baš u svakoj prigodi.

Foto: Monica Carvalho

Foto: Monica Carvalho

Danielly Katsue (24) iz brazilskog grada Cuiabá svojeg je sina, naime, dojila na vlastitom vjenčanju i to dok je s budućim suprugom, ocem djeteta, stajala pred oltarom. Ovaj poseban trenutak zabilježila je fotografkinja Monica Carvalho koja je fotografije s vjenčanja podijelila na svojem profilu na Instagramu uz poruku kako žene mogu dojiti svoju djecu “bez obzira na vrijeme, bilo gdje”.

Iako ju je, priznaje, bilo strah reakcija, one su bile i više nego pozitivne.

Foto: Monica Carvalho

Foto: Monica Carvalho

Srećom, većini mojih pratitelja su se svidjele fotografije. Mnogi su napisali kako su ih dirnule, što mi je dovoljno jer znam da sam napravila predivan posao – rekla je ona.

Foto: Monica Carvalho

Foto: Monica Carvalho

Iako je većina komentara bila pozitivna, našli su se i oni koji ne odobravaju ovaj potez majke. Smatraju kako je dojenjem majka htjela privući pozornost te da je njezino ponašanje bilo neprikladno.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: