Objavljeno: 19.07.2013 u 8:53 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Majka preko oglasa traži “iskusnu djevojku” koja će razdjevičiti njenog sina

majka-sin-razdjeviciti

Ilustracija/Foto: Shutterstock/Craigslist

MAJKA iz Philadelphije odlučila je svog sina srednjoškolca na fakultet poslati “u velikom stilu”.

Naime, brižna majka preko oglasa na stranici Craigslist pokušava pronaći mladu i iskusnu djevojku koja bi razdjevičila njezinog “zbunjenog i čudnog sina” i pretvorila ga u “cool studenta”.

Plan je jednostavan, majka je potrazi za djevojkom od 19 ili 20 godina koja bi s njezinim sinom, koji uzgred rečeno, “ima skoro 0 posto tjelesne masnoće”, otišla na koncert i tada “krenula u akciju”.

“Prvo biste započeli razgovor, a zatim ga zamoli da odete negdje bez prijatelja. Tada ga razvedi i uzmi mu nevinost. Budi s njim u vezi (i pokaži mu različite seksualne poze) dok ne krene na fakultet, a zatim pažljivo prekini s njim kako bi imao samopouzdanja da bude u vezi s drugim djevojkama za vrijeme studiranja. Učiniš li to, pobrinut ću se da tvoji financijski problemi nestanu. Hvala!”, stoji u oglasu.

oglas-razdjeviciti

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: