Objavljeno: 04.11.2017 u 11:16 | Zanimljivosti | Komentara:

Majka je čula vrisak ljekara odmah poslije porođaja! Prizor ih je ostavio bez teksta!

Kada su Sara i Bil saznali da će dobiti blizance, bili su van sebe od sreće. Međutim, sreća se brzo pretvorila u brigu kada su ljekari otkrili da su blizanci jednojajčani. To znači da su nastali dijeljenjem jedne jajne ćelije. S obzirom na Sarino zdravstveno stanje, ljekari su brinuli da postoji rizik od pobačaja.

porodjaj-1

Zbog njenog stanja i rizika, Sara je morala da ode u bolnicu 57 dana pre termina kada je bio planiran carski rez. Oni su već imali sina i nisu mogli da dočekaju da vide svoje kćerkice.

Djevojčice su rođene sa 46 sekunde razlike, a što je najvažnije – sve je proteklo u najboljem redu. Djevojčice su potpuno zdrave.

Međutim, tokom porođaja se dogodilo nešto što je zbunilo čak i ljekare! Odmah nakon vađenja beba pri carskom rezu, prisustvovali su jednom vrlo neobičnom prizoru: djevojčice su se držale za ruke.

Majka se uspaničila jer je mislila da nešto nije u redu, ali su je doktori ubrzo smirili. Podigli su djevojčice tako da ona može da vidi obaj nevjerovatan prizor.

Od tada je prošlo 3 godine, a Dženi i Džilijan uživaju sa svojom porodicom. Njih dvije imaju potpuno različite karaktere, ali jedna stvar im je zajednička – i dalje obožavaju da se drže za ruke!

porodia-2

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: