Objavljeno: 15.08.2017 u 21:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Luksuzna kuća za 1.000 evra: Stiže na vašu adresu, montira se za vikend – VIDEO

Sve više porodica se odlučuje za ove alternativne kuće – kolibe. Veoma su jednostavne za izgradnju, a ne koštaju previše!

kuca-1000-eua

Jedna kompanija iz Sjedinjenih Američkih Država, šalje kompletnu kuću na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela.

Ove kuće su savršene, jer su jeftine, brzo se montiraju i imaju sve što zadovoljava osnovne potrebe stanovanja.

Cijene se kreću od 1.000 evra za najjeftiniji model, do najskupljeg koji košta 12.000 evra. S obzirom da najskuplji model ima je 84 metra kvadratna, 4 spavaće sobe i 2 kupatila, to i nije tako velika cijena!

Ova kompanije može lako da prilagodi budući dom vašem ličnom ukusu na osnovu fotografija koje im pošaljete, i na kojima im predstavite kakve kuće volite.

Da li biste kupili kuću poput ove za 1.000 evra?

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: