Objavljeno: 04.11.2014 u 11:28 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

LJEKOVITA MAGIJA: Pogledom liječi ljude, a žene ostaju trudne (VIDEO)

Na stotine hiljada očajnih ljudi, najviše Amerikanaca, svake godine plaća Josipu Grbavcu-Braci (47) iz Zagreba da bi gledao u njih i ćutao.

pogledom-lijeci-zene-ostaju-trudne

Braco je stekao slijedbenike širom svijeta, a njegov jedan pogled košta 8 dolara. Onima koji prisustvuju sesijama nije dozvoljeno da mu se približe. On jednostavno ne razgovara ni sa kim.

On navodno ne zarađuje novac na svom radu i ne izjašnjava se kao iscjelitelj, niti garantuje pomoć i izlječenje. Nije najjasnije kako njegova magija djeluje, da li se ljudima ostvari želja koju zamisle ili on on širi energiju koja pospješuje opšte dobro i blagostanje za one koji uhvate njegov pogled.

Čuda koja mu se pripisuju do sada su raznolika. Usvojena ćerka pronašla je prave roditelje, žena je riješila probleme s disanjem, muškarac se oporavio nakon uspješne transplantacije koštane srži. A ženama je pomagao kada su imale probleme sa jajnicima, liječio ih nakon čega su ostajale u drugom stanju.

Jedno od neobičnijih liječenja bilo je kada su zbog Bracinog pogleda jednoj gospođi doslovno eksplodirali jajnici, što joj je pomoglo da pobjedi svoju bolest.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: