Objavljeno: 13.11.2013 u 22:19 | Zanimljivosti | Komentara:

Kupio stol preko interneta i u njemu našao 100.000 dolara

SAD: Noah Muroff iz Connecticuta kupio je stol u rujnu. Rastavio ga je kako bi ga unio u ured. Našao je novac. Bivša vlasnica je u stol sakrila svoje nasljedstvo.

kupio-stol-preko-interneta

Rabin Noah Muroff iz Connecticuta pronašao je u pisaćem stolu 98.000 dolara (oko 556.000 kuna). Novac je, piše CNN, vratio vlasnici.

Rabin, koji radi kako učitelj u školi, je u rujnu kupio stol. Platio ga je 150 dolara (oko 840 kuna). Vrata su bila preuska pa ga je morao rastaviti kako bi ga unio u ured.

- Supruga Esther i ja smo se šokirali. Pogledali smo se i počeli se smijati. Tako nešto se događa samo u filmovima – rekao je Muroff. Znao je da stol pripada ženi imena Patty jer su ga on i prijatelj kod nje “pokupili”.

Zaboravila na nasljedstvo

- Nazvao sam Patty i rekao joj da sam našao novac. Rekla je da je to njezino nasljedstvo. Zaboravila je da je novac sakrila u stol – kaže Muroff.
Patty mu se zahvalila.

- Ne vjerujem da ima mnogo ljudi na ovom svijetu koji bi postupili kao vi. Zauvijek ću vam biti zahvalna – napisala je Patty.

 

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: