Objavljeno: 16.11.2013 u 19:03 | Zanimljivosti | Komentara:

Pored kuće bivše izgradio statuu sa ispruženim srednjim prstom

ruka-sa-srednjim-prstom

Alan Markovitz kupio je kuću neposredno pored one u kojoj živi njegova bivša supruga.

Markovitz, vlasnik striptiz klubova u Detroitu, razveo se od svoje, sada bivše, supruge Lee Tuohy, no čini se kako joj svaki dan želi pokazivati što misli o njoj i njihovom raskinutom braku.

Na svoju je terasu dao postaviti 3,5 metara visoku skulpturu šake koja pokazuje srednji prst, a uperena je upravo u Tuohyjin stražnji prozor. Njena je kćer Lenka fotkala urnebesnu skulpturu te zatim fotku objavila na svom Twitter profilu uz poruku: “Alan i Tiffany su najbolji susjedi. Ali tko bi napravio tako nešto”.

Markovitz u toj kući živi sa svojom kćeri Tiffany te vjerojatno uživa u saznanju da njegova bivša supruga svakog dana mora gledati njegovu “poruku”. On je “poznata” ličnost u Detroitu; već je 1980-ih godina počeo otvarati striptiz klubove u tom gradu, a otad je već dvaput upucan, od toga jednom u lice, tužile su ga brojne egzotične plesačice, a jedna mu se bivša djevojka automobilom zaletjela u ulazna vrata jednog od njegovih klubova, piše Daily Mail.

Lea je Markovitza navodno varala tijekom njihovog dvogodišnjeg braka, a ovaj se 59-godišnjak s time, čini se, još uvijek ne može pomiriti; skulptura je koštala sedam tisuća dolara, no Markovitzu je vrlo vjerojatno neprocjenjiva.

 

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: