Objavljeno: 23.06.2016 u 9:40 | Zanimljivosti | Komentara:

Krio je godinu dana od svoje djevojke da je rođen bez penisa. Evo kako je ona reagovala kada je saznala

Fedra i Endrju bili su u vezi više od godinu, kada je saznala da je njen dečko rođen sa jednim veoma specifičnim medicinskim stanjem koje je krio od nje. Endrju je rođen bez penisa.

fedra-i-endru

Njihova veza počela je 2012. godine. Dvadestepetogodišnja Fedra živi u Budimpešti, a Endrju (40) u Mančesteru. Specifično stanje sa kojim je rođen krio je od svoje djevojke tvrdeći da izbjegava intimnost zato što ima tešku infekciju bubrega. Na kraju, Fedra je ipak saznala istinu.

- Nisam se osjećala prevareno. Na kraju krajeva, ja sam smo njegova djevojka, a to je ipak njegova privatna stvar – tvrdi Fedra.

Endrju je rođen sa testisima, ali ne i penisom. Ovo stanje je toliko rijetko da tek jedan u šest miliona muškaraca ima ovaj problem, ali Endrju kaže da ga to nije omelo da živi normalnim životom. On čak tvrdi da je bio sa više od 100 žena. Reakcije su, kaže, bile različite. Bilo je djevojka koje nisu imale razumjevanja za njegovu specifičnu situaciju, a jedna mu je čak i udarila šamar kada je saznala.

Ipak Fedra nije tako reagovala. Sa svojim sadašnjim dečkom upoznala se na odmoru. Endrju joj se odmah dopao.

- Moj prvi utisak kada sam ga upoznala je da je jako duhovit. On je zaista divan, kaže Fedra.

Endrju se sada sprema na čitav niz operacija koje će mu omogućiti da dobija polni organ. Neke od ovih intervencija čak obavaljaju stručnjaci za promjenu pola.

Iako je njihova situacija neobična, Fedra ne planira da raskine sa svojim dečkom. Naprotiv, ona vjeruje u njihovu zajedničku budućnost.

- Ja zaista vjerujem da nismo životinje. Svako veče kada odemo u krevet, jako dugo ćaskamo telefonom. Nikada nisam imala takvu vezu sa nekim kao što imam sa njim, kaže Fedra.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: