Objavljeno: 19.01.2016 u 19:32 | IT / Tech, Zanimljivosti | Komentara:

KORISTITE WhatsApp? Onda je ovo trik koji će vas oduševiti!

Sigurno ste bili u situaciji kada ste pročitali poruku ali vas je mrzilo da odgovorite ili jednostavno niste željeli da odgovorite na nju.

Whatsapp

Nažalost, pošiljalac istog trenutka bude obaviješten kada ste pročitali poruku koju vam je poslao. Međutim, nedavno otkriveni trik vam može pomoći da pročitate poruku tako da pošiljalac ne zna za to i samim tim izbjegnete nezgodnu situaciju.

Znate da aplikacija obaviještava svaki put kada se poruka pročita, malim plavim znakom u uglu prozora. Jedna siva linija znači da je poruka poslata, dvije da je isporučena, dok dvije plave linije obilježavaju pročitanu poruku.

Sve što treba da uradite kada vam stigne poruka za koju ne želite da pošiljalac zna da je pročitana jeste da prije nego što kliknete da je otvorite i pročitate uključite Airplane režim. To znači da će aplikacija preći u offline režim ali i da će sve poruke koje su stigle prije toga biti dostupne za čitanje.

Prije nego što isključite Airplane režim, zatvorite aplikaciju, piše Digital Trends.

Izvor: dnevne.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: