Objavljeno: 28.06.2017 u 10:58 | Zanimljivosti | Komentara:

Koji konj vam je najlepši? Vaš izbor otkriva šta tražite i hoćete li to uskoro dobiti!

Neki testovi govore o osobnosti, neki testiraju znanje o određenim temama, a još jedna popularna vrsta testa koja kruži na internetom u zadnje vrijeme je test koji proriče budućnost.

konji

U takvim testovima trebate npr. odabrati svoju omiljenu boju ili odabrati vrata kroz koja želite proći, a opcija koju odaberete otkriva puno vrijednih informacija o vašoj osobnosti i o načinu na koji donosite odluke. Na taj način predviđaju i vašu budućnost.

Bili smo malo sumnjičavi kada smo ugledali ovaj test s konjima, ali toliko ljudi ga je dijelilo i hvalilo njegovu točnost i preciznost da smo ga jednostavno morali provjeriti.

Baš kao i drugim ljudima, naši rezultati su bili baš pogođeni.

Poput ljudi, konji su društvena, dinamična bića. Stoljećima su služili ljudima i bili im prijatelji, a njihova osobnost varira jednako kao i kod ljudi.

Ovih osam fotografija posebno su izabrane da vas namame u jednu od osam različitih tipova osobnosti.

Pustite intuiciji da vas vodi, a zatim pročitajte svoj odgovor na sljedećoj stranici.

Sljedeća stranica

Izvor: atma.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: