Objavljeno: 28.06.2017 u 12:59 | Zanimljivosti | Komentara:

Kćerka već mjesec dana doji svog oca, a razlog za to je pretužan i human

Šezdesetčetvorogodišnji Fred Whitelaw ima rak debelog crijeva i tvrdi da za njega ima lijek, i to u tijelu njegove kćerke.

kcerka-otac

Naime, njegova kćerka, Jill Turner, nedavno se porodila i riješila je da svojim mlijekom pokuša pomoći ocu jer je pročitala da to pomaže u ubijanju kancerogenih ćelija, piše britanski “Sun” .

Fredova kćerka je u oktobru rodila sina. Ona je tada odlučila da dio svog mlijeka daje tek rođenom sinu, a ostatak svome ocu.

- Bila sam očajna kada sam čula da mi je otac bolestan. Uradiću sve da mu pomognem. Kada sam došla na ovu ideju, cijela porodica je mislila da se šalim i bili su ubijeđeni da ni tata neće pristati. Ali i on sam je svjestan da nema šta izgubiti. Mlijeko mu dajem mjesec dana pa još ne znamo da li pomaže, ali za par nedjelja ćemo znati rezultate – kaže Džil.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: