Objavljeno: 02.06.2018 u 19:45 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kažu da NIKO NIKADA nije dobio LJEPŠU DJECU na čitavom svijetu od ovih roditelja! Da li su ove BLIZNAKINJE zaista anđeoskog izgleda?

Identične bliznakinje Lea Rouz i Ava Marija prave su Instagram zvijezde – iako tek djevojčice, već su osigurale gotovo 550.000 pratilaca na Instagramu.

lijepe-djevojcice (1)

Nakon što im je njihova majka Jaki otvorila nalog u julu prošle godine, djevojčice su rekordnom brzinom postale popularne, a ne samo što su osvojile srca publike, već su privukle i pažnju skauta.

Bliznakinje su potpisale ugovore sa dvije modeling agencije, a iza sebe već imaju snimanja za različite brendove i časopise za djecu. Lei i Avi svakodnevno stižu komplimenti i lijepi komentari, a mnogi su složni i u tome da su “najljepše djevojčice na svijetu”.

lijepe-djevojcice (2)

Ove klinceze imaju popunjen poslovni raspored šest dana u nedelji, ali uprkos tome njihova majka insistira na tome da one vole svaki minut koji provedu na “poslu”.

“Rekla sam svojim kćerkama da, ako su spremne da ne odustanu od plesa i plivanja, mogu da se bave i modelingom”, napisala je ova mama u svom blogu, pa nastavila:

lijepe-djevojcice (3)

“Nisam bila iznenađena kada su počele da skaču od uzbuđenja i jedva su dočekale da počnu. One vole da budu u centru pažnje.

lijepe-djevojcice (4)

Modeling je očigledno postao gotovo porodična stvar, pa se stariji brat ovih bliznakinja Čejs Robert takođe okušao u istom. On ima svega 2.000 sljedbenika, ali je potpisao ugovor za istu agenciju kao i sestre.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: