Objavljeno: 13.07.2013 u 17:28 | Zanimljivosti | Komentara:

Kako natjerati nekoga da prestane pušiti? (VIDEO)

prestanite-pusiti

Foto: Ilustracija

Imate li prijatelja, rođaka ili neku drugu voljenu osobu koja puši? Voljeli biste da postoji način da ih natjerate da prestanu pušiti prije nego je suviše kasno? Način postoji! Danas ćemo vam pokazati kako možete nekoga natjerati da odmah prestane sa pušenjem.

Jednostavno, ponovite sve ono što vidite u ovom videu na pušača i oni će garantovano prestati sa pušenjem zauvijek. Ukoliko ste i sami pušač, ovu tehniku primjenite i na sebe lično.

Niko ne želi da vidi voljene osobe kako im se zbog pušenja razvija bolest i kako sebe ubijaju, tako da prije nego što postane prekasno, natjerajte ih da prestanu za njihovo dobro! Zahvaljivat će vam kasnije!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: