Objavljeno: 10.06.2017 u 9:23 | Zanimljivosti | Komentara:

Kada su ljekari na porođaju vidjeli njenu bebu, umrli su od smijeha, a kada ju je ona vidjela OSTALA JE BEZ TEKSTA!(FOTO)

Kris Korbit rodila je bebu koja već sada praktično izgleda kao prava djevojčica.

Beba Karli na rođenju imala je nešto malo preko šest kilograma, a na svijet je došla carskim rezom i na svu sreću potpuno zdrava.

“Dok su vadili dijete iz mene, čula sam da se lekari i sestre smiju i čude, a onda sam shvatila i zašto. Nagađali su koliko će vaga pokazati, ali opet su ostali šokirani kada su vidjeli pravu cifru.” – kaže Krisi.

beba

Njen muž Lari je izjavio:

“Bilo je jako smešno jer Krisi nije videla ništa od pokrivača. A kada su joj pokazali dijete, i sama je bila zapanjena. Beba je preslatka, sva je debeljuškasta i sa ogromnim obrazima.” – kaže ponosni tata.

Izvor: http://novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: