Objavljeno: 09.06.2017 u 11:20 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kada su ljekari na porođaju vidjeli moju bebu, UMRLI SU OD SMIJEHA: A onda sam je vidjela i ja i ZAPANJILA SAM SE! (FOTO)

Kada se porodila, ova žena nije ni slutila da će se naći na naslovnim stranama svih novina.

krisi-korbit

Krisi Korbit rodila je bebu koja već sad praktično izgleda kao prava djevojčica. Beba Karli na rođenju je imala nešto malo preko šest kilograma, a na svijet je došla carskim rezom i potpuno je zdrava.

- Dok su vadili dijete iz mene, čula sam da se ljekari i sestre smiju i čude, a onda sam shvatila i zašto. Nagađali su koliko će vaga pokazati, ali opet su ostali šokirani kada su vidjeli pravu cifru – kaže Krisi, a sa njom se slaže i njen muž Lari.

- Bilo je jako smješno jer Krisi nije vidjela ništa od pokrivača. A kada su joj pokazali dijete, i sama je bila zapanjena. Beba je preslatka, sva je debeljuškasta i sa ogromnim obrazima – kaže ponosni tata.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: