Objavljeno: 25.04.2018 u 12:29 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kada sam u 16. nedelji trudnoće vidjela OVU SLIKU sa ultrazvuka, TRESLA SAM SE DO POROĐAJA: Uvjeravali su me da je sve u redu, a moja beba sad IZGLEDA OVAKO

Prve slike sa ultrazvuka uvijek se očekuju sa nestrpljenjem, radošću ali i izvjesnom dozom straha. Ipak, nijedan roditelj ni ne sluti da će na monitoru vidjeti ono što je ugledala ova majka.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Džejd Hips (28) sa radošću je iščekivala svoje drugo dijete. Ona, suprug i starije dijete su jedva čekali 16. nedelju trudnoće kada će konačno vidjeti obrise prinove.

I vidjeli su je i – ostali u šoku.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Beba mi je djelovala kao pe*is! Bila sam u potpunom šoku i van sebe – kaže Džejd koja je slike sa ultrazvuka proslijedila medijima.

Ljekari su je, kažu, uvjeravali da će sve biti u redu, ali to je njoj bilo nedovoljno uvjerljivo pa je strahovala sve do porođaja.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Kada je došao termin za porođaj, Džejd kaže da je strahovala da će beba imati sasvim bizaran lik i oblik. Na svu sreću, sve je prošlo kako treba i rodila je zdravu, lijepu bebu.

- Ružnu sliku ću sačuvati samo da bih mogla da zezam dijete kad malo poraste. A moram da priznam da mi je pao ogroman kamen sa srca – -kaže ona.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: