Objavljeno: 16.11.2016 u 10:11 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kad vidite šta sve Putin ima biće vam jasno zašto je najmoćniji čovjek na svijetu (FOTO)

Da li ste se ikada pitali kako živi najmoćniji čovjek Rusije, Vladimir Putin? On je jednom prilikom izjavio da je u 2015. godini zaradio 100.000 dolara.

vladimir-putin (4)

Naravno, pretpostavljate da ima čitav niz stvari za uživanje i relaksaciju ali za neke stvari koje ima, ćete se iznenaditi.

On je ponosni vlasnik 700 automobila, 58 aviona, velikog broja čamaca, jahti i drugih plovila.

Pitanje koje postavljaju svjetski mediji je kako to sve za 100.000 dolara koliko je rekao da je zaradio tokom protekle godine. Neki smatraju da njegovo bogatstvo iznosi više od 200 milijardi dolara, koje je sakriveno svuda po svijetu.

vladimir-putin (2)

Forbs Putina nije stavio na listu najbogatijih ljudi na svijetu, jer nema zvaničnih podataka o njegovom bogatstvu i o stvarima koje posjeduje.

Jedna od zanimljivijih stvari kada je u pitanju iskazivanje njegove moći je u tome da ima osobu koja prije svakog njegovog obroka proba hranu umjesto njega, za slučaj da je otrovna.

vladimir-putin (1)

Na Internetu se često zbijajušale na račun Bila Gejtsa, pa često kažu kako je Putin bar dva puta bogatiji od njega, što, nekada najbogatijeg čovjeka na svijetu, čini ljubomornim.

Putin je takođe prvi u korišćenju novih tehnologija, ima sopstveni dvorac koji je sagradio, voli sportove podjednako kao i zabavu.

vladimir-putin (3)

Prvi čovjek Rusije u svakom smislu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: