Objavljeno: 04.09.2017 u 13:32 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Kad se udaje kćerka njujorškog KRALJA NEKRETNINA, sve pršti od glamura: Ovako izgleda svadba od 25 MILIONA DOLARA

Mnoge dame sanjaju o vjenčanju iz snova, ali se rijetkima taj san i ostvari. Da biste mogli da ispunite sve svoje želje i željice i organizujete svadbu koja košta, recimo, 25 miliona dolara, tata treba da vam bude bar među hiljadu najbogatijih ljudi na planeti.

Foto: Splash News

Foto: Splash News

Tu sreću ima Rene Saton, kćerka njujorškog kralja nekretnina Džefa Satona. Ona se nedavno udala za svog vjerenika Eliota Koena, i to na Jadranu, u južnoj Italiji.

Foto: Splash News

Foto: Splash News

Džef, koji je 522. najbogatiji čovjek na planeti jer se procjenjuje da njegov imetak vrijedi 3,6 milijardi dolara, za svadbu svoje mezimice potrošio je 25 miliona dolara. Zato ne čudi što sada za ovo vjenčanje kažu da je jedno od najskupljih svih vremena. Tata je sa svojom kćerkom na veselje pristigao u kočiji, a ceremonija je organizovana na platformi izgrađenoj na stijeni u italijanskoj regiji Apulija u rizortu Monopoli. Zvanice su na svadbu pristigle čarter letom, na šta je domaćin Saton potrošio skoro pet miliona dolara. S druge starne, mještani su samo mogli da sve posmatraju izdaleka.

vjencanje-snova (2)

Pričalo se da su za vjenčanje bile angažovane Madona i Ledi Gaga, ali ispostavilo se da nije bilo tako. Zato je sigurno da je iz Holandije uvezeno osam tona cvijeća, a 400 stotine zvanica odsjelo je u odmaralištu sa pet zvjezdica gdje noćenje košta 500 dolara.

vjencanje-snova (1)

Ova spektakularna svadba završena je veličanstvenim vatrometom, nakon čega su se zvanice vratile za Njujork.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: