Objavljeno: 01.11.2013 u 8:36 | Zanimljivosti | Komentara:

Jeziva priča o dječaku koji se sjeća prošlog života (VIDEO)

djecak-prosli-zivotNjegova majka ne zna što točno napraviti s cijelom situacijom. Jasno joj je Cameron ne laže, a i bilo bi neobično da toliko mlado dijete može izmisliti laž s toliko detalja. Međutim, objašnjenja za Cameronova sjećanja nema.

Javnost je šokirala priča o dječaku Cameronu Macauleyju (5) koji živi s majkom i starijim bratom. Zanimljivo je to što se Cameron sjeća života kojeg je živio prije ovoga. Od rođenja je svojoj majci pričao priču o drugoj majci koja mu nedostaje.

Njegov prijašnji život odvijao se na udaljenom i zabačenom škotskom otočiću Barri. Dječak se poprilično zorno sjeća svoje majke i oca te braće i sestara iz Barre, čak često spominje i svog ljubimca ovčara kojeg je imao na otoku. Jasno opisuje da je živio u kući na plaži u blizini piste gdje su avioni slijetali.

Njegova majka ne zna što točno napraviti s cijelom situacijom. Jasno joj je da Cameron ne laže, a i bilo bi neobično da toliko mlado dijete može izmisliti laž s toliko detalja. Međutim, objašnjenja za Cameronova sjećanja nema. Pogledajte snimku dječaka i zabrinute majke koji odluče posjetiti otočić iz dječakova prošlog života i saznajte što se dogodilo s Cameronovim roditeljima iz prošlog života.

Izvor: Dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: