Objavljeno: 30.11.2014 u 18:36 | Zanimljivosti | Komentara:

IZNENAĐENJE U KUĆI: Kupili su staru drvenu vitrinu, pa se šokirali kada su je otvorili!

Phillip LeClerc kupio je staru drvenu vitrinu na jednoj aukciji 19. studenog u Bostonu, a platio ju je samo 40 dolara. LeClerc je tražio kvaku ispod jedne ladice i ugledao omotnicu…

Stara-vitrina_slika

Naime, kada ju je otvorio u njoj je našao obveznicu od 500 dolara. Uzbuđeni Leclerc i njegova supruga u vitrini su zatim pronašli dosta obveznica, a među njima je i šest obveznica čija je vrijednost 10 tisuća dolara po komadu, a sve datiraju iz 1992. godine, piše Boston Globe.

Obitelj čija je bila vitrina tražila je dugo godina te obveznice, ali ih nisu mogli naći. Većinu pokućstva iz jedne stare kuće dali su na aukciju, a novi vlasnik je našao neočekivani zgoditak.

Ovaj sretni 60-godišnjak i njegova supruga tako su nakratko postali bogatiji za 127 tisuća dolara. Obveznice će ipak vratiti aukcijskoj kući koja će ih vratiti pravom vlasniku.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: