Objavljeno: 01.12.2017 u 10:21 | Zanimljivosti | Komentara:

Izgubljeno interesovanje: Ovo su znakovi da ste dosadili vašem partneru i da je umoran od vas…

Nekada jednostavno izgubimo interesovanje za nekoga. Tako je i kod muškaraca i žena. Ovdje ćemo vam navesti neke znakove koji pokazuju da vašem muškarcu nije baš stalo do vas.

interesovanje

Uvijek imajte na umu da čak i da je to istina, ne trebate očajavati. Izdignite se iznad toga. Nemojte se uništavati zbog nekog ko nije spreman uraditi ni obične sitnice za vas. Vjerujte da postoji neko ko će se svakako truditi zbog vas.

Ovo su neki od tih znakova:

Ne pokazuje vam više nježnost

Ne grli vas kao prije, udaljava se? To može značiti da više nije baš zainteresovan.

Nije zainteresovan za ono što vam se dešava

Ne raspituje se za ono što se dešava u vašem životu i izbjegava biti dio toga.

Ne zove vas

Očekujete tu poruku, ali nikako da je dobijete. Tješite se kako je možda previše zauzet, ali imajte na umu da može napisati barem jednu poruku . Može bar toliko vremena odvojiti za nekoga do koga mu je stalo.

Nema vremena za vas

Ne uključuje vas u aktivnosti, ne izlazi sa vama. Vas jednostavno nema u planovima. Da mu je baš stalo, našao bi vremena.

Počinje priču kako mu  treba više slobode

Ne želi reći direktno kako mu je dosadilo, već se izvlači na to kako mu treba više slobode. Razmislite zašto se osjeća kao da nije slobodan?

Ne planira budućnost s vama

Ovdje je slučaj kod dužih veza. Ukoliko ste dugo s muškarcem, a on nije ni kroz šalu spomenuo neke zajedničke planove ili brak, zapitajte se.

Smetate mu

Odjednom mu smetaju vaše navike koje prije nije ni primjećivao. Odjednom ste vi krivi za sve.

Ne pokazuje osjećanja

Ne govori vam toliko lijepe stvari kao prije, jednostavno je drugačiji.

Traži izgovore

Opravdava se, a vas krivi jer nema hrabrost direktno vam reći u čemu je problem. Probajte to riješiti razgovorom i neka vam objasni šta mu smeta, a ne da izmišlja glupe izgovore.

Ne trudi se da riješi nesuglasice

Umjesto da se i on potrudi da riješite problem, on bježi od problema.

Ponižava vas

Bilo da se radi u kući ili javnosti, nema vas pravo ponižavati. To nije ono što će normalan muškarac uraditi. Ne dozvolite mu  to.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: