Objavljeno: 19.06.2017 u 20:31 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Izbacili su me iz teretane jer su mi grudi PREVELIKE za majicu koju sam obukla (FOTO)

Džena Vekio iz Kanade nedavno je doživjela pravu neprijatnost u teretani!

Nju su, naime, zaposleni u njenoj lokalnoj teretani zamolili da promjeni odjeću za vježbanje jer su joj grudi “prevelike” za usku majicu koju je obukla.

- Djevojka mi je prišla i rekla mi da ima već tri pritužbe na moj izbor majice. Posljednja stvar koju bilo ko želi da radi jeste da raspravlja o svojim grudima dok vježba – kaže ljuta Džena.

Ona dalje objašnjava da su iz teretane očekivali da će nastaviti da redovno dolazi, i to u “primjerenoj odjeći.”

- Očekivali su da dođem u drugačijoj majici ali sam im jasno i glasno rekla da se neću vraćati u izdanju u kom su zamislili. I druge djevojke nose uske majice ili sportske brushaltere, ne vidim zašto bi to meni bili zabranjeno – kaže Džena za medije. Ona dodaje da je zbog nje promijenjen i natpis na vratima teretane. Ranije je, kaže, pisalo da se očekuje da rekreativci budu obučeni “pristojno”, a sada je naglašeno da to mogu da budu samo široke majice.

- Ja sam bila uvjerena da nosim prikladnu opremu. Uosalom, i kupila sam je u sportskoj radnji – kaže Džena.

Kako je priča došla i do medija, oglasili su se i zaposleni iz teretane koji kažu da je Džena nosila mnogo provokativniju majicu od one koju je pokazala na Fejsbuk slikama.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: