Objavljeno: 29.11.2017 u 13:32 | Zanimljivosti | Komentara:

Izašla sam sa tipom na piće: Taman mi se dopao, a onda je naš sto počeo da se LJULJA – pogledala sam mu u ruke i VRISNULA OD UŽASA

Prvi izlazak je sam po sebi uglavnom zastrašujuće iskustvo. A ako se ispostavi i da je osoba sa druge strane stola podjednako zastrašujuća, samo je to vješto krila, imate sve predispozicije za horor film. O takvim iskustvima progovorili su i muškarci i žene.

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Na forumu Reddit ljudi su podijelili svoje jezive prve sastanke i od većine njih se zaista diže kosa na glavi.

SVE JE BILO SUPER DOK NIJE POČEO DA SE TRESE

- Upoznala sam tipa, stalno smo se dopisivali i sve je krenulo glatko. Onda smo ugovorili viđanje u jednom kafiću, standardnom, dobro osvijetljenom, u centru grada. Popili smo par pića, pričali, a onda sam primjetila da se sto trese i da se on trese. Pogledam malo bolje – njemu su ruke ispod stola. Pogledam još malo bolje i – da, radio je upravo ono što ste pomislili.

Naravno, bila sam šokirana, zapanjena i zgađena. On nije vidio nikakav problem, jer, kako mi je rekao, previše sam ga uzbuđivala. Naravno, sastanak se tu okončao. Sutradan mi je od njega stigao užasno dugačak mejl u kome mi je potanko objasnio koliko sam loša osoba i koliko sam ja upropastila sastanak. Na kraju je završio sa “ne moraš da se trudiš da mi odgovoriš, ionako neću pročitati”. I poslušala sam ga.

SLIKA NIJE ISTO ŠTO I ŽIVOT

- Upoznao sam na dejting sajtu jednu djevojku, rekla mi je da ima 24 godine i da je plavuša. Sudeći po slikama, izgledala je fantastično. Dođem na mjesto sastanka, a tamo me čeka 40-godišnja žena, nevjerovatno visoka i mršava. Rekla mi je da ima dvoje djece, da je udata i da samo želi da pobjegne iz kuće.

LIJEPA, MLADA I PAMETNA…

- Djelovala mi je sjajno. Oboje smo imali po 25 godina, oboje smo taman završili master studije i tražili poslove. Zgodna, lijepa, pametna i imala je pirsinge. Savršena žena za mene. Poslije mnogo muvanja onlajn, konačno smo se našli. Pa, ispostavilo se da jeste zgodna – bila, prije mnogo godina. Sada, rekla mi je, radi na tome da smrša, i ne vidi problem što osoba sa slike nije ni nalik njoj sada. Ovdje govorim o razlici od 40 kilograma, ne o dva-tri kilograma viška. Ja sam inače sporstki tip i vrlo vodim računa o izgledu. Nema veze, pomislio sam, možemo da budemo makar prijatelji, sjajno smo se dopisivali i ispostavilo se da je pametna i ima smisla za humor. I tako nastavim neki naš onlajn razgovor i – ništa. Ispostavilo se da joj je cimerka pomagala oko sklapanja odgovora. A pirsing? Samo je na slici djelovao kao pirsing jer u stvari ima bradavicu na nosu koju dotjeruje u fotošopu da liči na pirsing.

I to nije najgore.

Naime, taj prvi sastanak smo zakazali u nekoj fensi piceriji. I bez pitanja je krenula da kopa po mojoj i da mi uzima nadjev. To je bio kraj, i uskoro smo se rastali.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: