Objavljeno: 02.12.2016 u 18:47 | Zanimljivosti | Komentara:

Izaberite kamen koji vam se najviše sviđa i saznajte šta vam valja činiti u bliskoj budućnosti

Odvojte nekoliko sekundi i pažljvo pogledajte ovu sliku.

Ne razmišljajte dugo, jednostavno izaberite onaj kamen koji vam se najviše sviđa.

kamen-6

Kamen br.1

Prvi kamen je – Opal. Njega još nazivaju „mjesečev kamen“. Činjenica da ste izabrali baš njega, ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od gradske buke i vreve. Osjećate potrebu da se isključite, i izvjesno vrijeme zaboravite na probleme.

Potrebno vam je i vrijeme da sredite svoja osjećanja. Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i nedjelja otputujete negdje na kratak odmor, gdje je malo turista i dosta lijepih mjesta. Ako ne možete to sebi da priuštite, svejedno, isplanirajte bar produženi vikend. Čak, i ako to bude neka vikendica u planini, ili put na selo kod rodbine. Sve u svemu, pronađite vrijeme za odmor!

Kamen br.2

Drugi kamen – Malahit. Ovaj vaš izbor ukazuje da vas, u skorije vreme, očekuju velike životne promjene, naročito one koje će nositi duboki duhovni karakter. Takođe, možete iskusiti i preživjeti velika iznenađenja u ličnom životu.

Skorije vrijeme vam idealno odgovara da ponovo prekrojite mapu svog života. Zvijezde su vam naklonjene. Samo naprijed!

Kamen br.3

Treći kamen to je – Sunčev kamen. To da vas je osjećaj doveo njemu, znači da ste nepopravljivi optimista. Budućnost vam je jarka i svjetla. Za vas je dobro da u blisko vrijeme češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću.

Radost života uvijek će za vas biti veća, ako više vremena provodite na svježem vazduhu. Nastavite da apsorbujete veliku snagu Sunca i krećite se dalje! I nemojte usput da izgubite svoju veselu narav!

Kamen br.4

Ovo je kamen – Obsidijan. Ako ste pažnju usmjerili na ovaj kamen, znači da vaša podsvijest pokušava da vam kaže da je došlo vrijeme promjena. U narednim danima treba da pobjegnete iz mreže starih navika i, korak po korak, počnete stvarati novi život. Najbolje vrijeme za novi početak je – sada!

Pri tome, na putu ka promjenama, pokušajte da se osjećate zahvalnim za sve što imate. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite. Ne dozvoljavajte ovoj buđi da se širi vašim umom. Potrudite se, i možete biti sigurni: vaš novi način života će obavezno dovesti do željenih rezultata.

Kamen br. 5

Peti elemenat je kamen pod nazivom Hovlit. Ako vas privlači ovaj kamen, znači da ste osoba koja je svoj um drži uvijek otvoren. U svakoj diskusiji uvijek ste spremni da razumijete (saslušate i razumijete?) argumente protivnika. I to vam daje unikalnu sposobnost da sagledate bilo koju situaciju u svim mogucim uglovima.

Veoma ste osjetljiva osoba. Odlično razumijete šta vam drugi pokušavaju da kažu i daju do znanja. S pola riječi razumijete djecu. S jednog pogleda – životinje. Rodbina i bliske vam ljude nikad ne prestaju da se divi vašoj moći opažanja.

U bliznje vrijeme podhitno morate početi da maštate i vizualizujete. Zato što sve sto planirate u narednih 30 dana – suđeno da se ostvari!

Kamen br.6

Ovaj kamen – Dalmatinski. Ako ste ga odabrali, znači da ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao lijepa igra. U narednih mjesec dana, ne bi bilo loše da isplanirate nove avanture. Pa čak, i da steknete nove prijatelje. Vrijeme je povoljno za to. Šta god da započnete u ovo vrijeme – osuđeno je na uspjeh.

Izvor: uspesnazena.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: