Objavljeno: 10.08.2015 u 18:02 | Zanimljivosti | Komentara:

ISPOVIJEST STUDENTICE: ‘Prodajem tijelo frajerima kako bih platila studij. Mom mužu ne smeta čime se bavim’

Mlada Australka Imogen (22), koja za život zarađuje prostitucijom, na Redditu je odgovarala na pitanja brojnih korisnika te web stranice, kojima je otkrila da dolazi iz obitelji srednjeg sloja, da je udana te da je vlastito tijelo počela prodavati čim je navršila 18 godina. Prostitucija je, inače, u Australiji legalna, premda nije na cijelom teritoriju dozvoljeno otvaranje bordela.

prostitucija-imogen

‘Imala sam divno djetinjstvo, puno novca i ljubavi, nitko me nije zlostavljao, stvarno su me lijepo othranili’, pohvalila se Imogen.

‘S ovim sam poslom počela kad sam navršila 18, zatim sam dvije godine pauzirala, a onda sam opet počela kako bih si platila studij kognitivne neuroznanosti i psihologije. Na posao sam se bacila odmah nakon što sam ga dobila: bilo je grozno, bio je to najobičniji seks. Na putu kući samoj sam sebi rekla: hej, pa ti si prostitutka’, napisala je na Redditu Imogen, nakon čega je počela odgovarati na seriju pitanja.

‘Nije to baš kako se ljudima čini. Sve je čisto i profesionalno. Nekoć sam svake večeri bila nervozna u bordelu, hvatala me mučnina, ali danas više nemam takav osjećaj. Svaka djevojka ima svoj razlog zašto se ovim bavi, ali većinom su to pristojne cure koje su zaglibile u kreditima, moraju prehraniti svoje obitelji, žele putovati ili studirati’, kaže Imogen i dodaje da je nitko ne prisiljava na prostituciju, već da je njezin posao u potpunosti njezin izbor te da ne žali za njim.

Mnogi korisnici Reddita ostali su nemalo iznenađeni njezinim tvrdnjama da živi u sretnome braku. ‘Mom mužu ne smeta, on zna razdvojiti posao od obitelji. Ponekad ga zna uhvatiti ljubomora, ali onda mu kažem da je posao posao. Nije da sam otišla na nekakav tulum, ja samo zarađujem novac. Kažem mu da mi se muškarci s kojima spavam nimalo ne sviđaju te da seks s njima nije nikakav poseban doživljaj. Često mu s posla šaljem SMS poruke kako bih mu dala do znanja da mislim na njega’, navodi Imogen.

Kaže da je supruga, svog vršnjaka – koji baš kao i ona ima plavu kosu i plave oči, a i fizički je atraktivan – upoznala prije pet godina, a u vjenčali su se prije dvije godine.

On je doslovce muškarac mojih snova i svjestan je toga. On je moje sunašce‘, napisala je Imogen, no korisnici Reddita s nevjericom su počeli komentirati da onda mora da joj je muž zapravo svodnik.

A zašto bi neki muškarac upravljao mnome?‘, usprotivila se Imogen. ‘ Chad me ne kontrolira, ne dogovara mi poslove, nema baš nikakvog doticaja s mojim klijentima. Bordelu ni ne prilazi, ne zna ni kako me tamo zovu‘, napominje.

Ipak, priznaje da s mužem često otvoreno razgovara o poslu. ‘Ako želi da prestanem, doslovce samo treba to reći i neću više odraditi nijednu šihtu‘, tvrdi Imogen i dodaje da mnoge njezine radne kolegice nisu te sreće sa svojim partnerima.

Mislim da mnoge odaberu tipa kojega vole, a na kraju ih je strah priznati mu istinu‘, kaže Imogen i otkriva da dio njezinih kolegica radi samo dnevne smjene te izbjegavaju govoriti svojim bližnjima o poslu. Kaže i da ih ne treba kriviti zbog skrivanja: ‘Kada uz ovaj posao ne bi dolazila stigma, ne bi morale muljati.

Prostitucijom se kani prestati baviti kada joj to financijska situacija dopusti. ‘Na nekom normalnom radnom mjestu ne bih mogla zaraditi 500-1000 dolara na noć. A i da budem iskrena, ja sam svojim poslom zadovoljna. Jednostavno, mislim da nisam osoba koja bi mogla šljakati pet dana u tjednu samo kako bi zaradila za stanarinu, a ostatak vremena provodila uz knjigu. Nastojim raditi samo jednu noć tjedno. Ako zaradim tisuću dolara, to je to za taj tjedan‘, kaže.

Smjena joj traje osam sati, a sat seksa naplaćuje 300 dolara. ‘Meni ide 200 dolara za svaki odrađeni sat, a mogu si zadržati i napojnice. Ljubljenje ili druge dodatne usluge koštaju po 50 dolara svaka.

Otkriva i da su joj klijenti često muškarci bez seksualnih iskustava, koji nerijetko samo žele razgovarati s njom. ‘Barem jednom tjedno dođe mi klijent koji mi govori kako sam prelijepa, prepametna i prenormalna da bih se bavila ovim poslom.

Imogen kaže i da dio klijenata ima problema u krevetu sa svojim suprugama, a takvi su joj karakterno najgori. ‘Samo sam jednom bila s tipom koji je bio toliko grub da me je stvarno boljelo pa sam mu morala reći da prestane‘, kaže i otkriva da je taj klijent dospio na crnu listu svih bordela.

Nema straha u ovom poslu, sigurnost je velika‘, inzistira. Premda klijenti često zahtijevaju seks bez zaštite, prezervativi su obvezni, a sve djelatnice bordela imaju plaćen liječnički pregled na seksualno prenosive bolesti svaka tri mjeseca.

U bordelu su alkohol i droga strogo zabranjeni, ali pijane mušterije ne odbijaju. ‘Pa cijeli bi nam vikend propao ako ih ne bismo puštali unutra. Odbijamo ih jedino ako povraćaju ili sl. Ali generalno, sve su to cool tipovi, a svaki peti čak dobro izgleda. Mnogi se nadaju da će me zadovoljiti, ali ja uvijek simuliram. Privlačan mi je samo moj dragi’, zaključuje Imogen.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: