Objavljeno: 17.12.2017 u 12:10 | Zanimljivosti | Komentara:

ISPOVIJEST OGORČENE RADNICE U BUTIKU: ‘Svaki put kada zatvorim radnju dešava se ista stvar! Nisam više dužna to da radim!’

Radnica u butiku povjerila se na društvenim mrežama svima koji su se našli u njenoj situaciji.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ova dama riješila je da svoje nezadovoljstvo podijeli sa ostalim ljudima, a da pritom ostane anonimna.

“Znate li koliko je grozan osjećaj kada zatvaram radnju (radim u butiku) I jedva čekam da izađem, spustim venecijanere, obučem se, zatvorim vrata, a uđete vi, prepotentna gospoda, puni sebe, nadmeni, bez pozdrava i izvinjenja, makar?

Vidite da zatvaram, a ponašate se ko da ste svi Bogom dani. S obzirom na to da imam kamere, nekada sačekam, uslužim, ali onda kad vide da vas ima u radnji, ulaze sledeći i sledeći i tako uvijek moram da ostanem prekovremeno, zbog onog, svima dobro poznatog “samo da pogledam”.

E pa, sada praktikujem, čim otkuca zadnji minut radnog vremena da kažem da zatvaram, da dođu sledeći put. Nije to bitno, mogu se opravdati gazdi, a i da ne mogu, poenta je taj vaš stav, vidite da su zatvorena vrata, gdje zajunite? I još se nađete uvrijeđeni kad vam kažem da dođete neki drugi put. Pa i mi imamo život, ne svodi se on samo na posao. Možda imam bus, svoje obaveze, nisam dužna i ćao”, rekla je ova anonimna djevojka.

Korisnici društvenih mreža su je potpuno podržali i smatraju da ima svoj život, a kako biste vi reagovali u ovoj situaciji?

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: