Objavljeno: 24.03.2016 u 18:19 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

ISPOVIJEST OCA I KĆERKE KOJI IMAJU SEKS: ‘Obožavam da vodim ljubav sa tatom, čak imamo i…’

Džon Dejvs i njegova kćerka Dženi, iz prvog braka, su već godinama u incestoidnoj ljubavnoj vezi, a ono što je najinteresantnije je da su dobili i kćerku.

dzon-dzeni

Džonova druga žena Doroti Dejvs kaže da je ona odgovorna za ovu incestoidnu ljubav, jer je podstakla njihov susret. Nakon devet godina braka ona je počela da insistira na tome da Džon počne da se viđa sa kćerkom iz prvog braka koju je za 31 godinu vidio samo tri puta.

- Njih dvoje nisu bili u kontaktu od kako se Džon razveo od njene majke. Insistirala sam na tome da obnove rodbinske odnose – rekla je Doroti.

Džon je poslušao suprugu i stupio je u kontakt sa kćerkom. Njihov odnos je evoluirao u intimnu incestoidnu vezu, koja je doprinijela razvodu Džona i Doroti.

- Nakon što sam ga vidjela, čudna osjećanja su se probudila u meni. U njemu nisam vidjela oca, već čovjeka koji je brižan – rekla je Dženi, prenosi Daily mail.

Dženi je bila u braku u kom je imala dvoje djece kada je srela oca, ali po njenim riječima to nije bila prepreka.

- Kada sam ga vidjela znala sam da moram da ga upoznam sa svojom djecom jer im je bio potreban deda, ali ja u njemu nisam vidjela oca. Vidjela sam pravog muškarca. Vidjela sam muškarca sa kojim bi mogla da otpočnem vezu – ispričala je Dženi.

Ni njen otac prema njoj nije bio ravnodušan, a kako sam kaže video je u njoj “prelijepu i neodoljivu ženu”. Poslije nekoliko nedelja nakon prvog susreta počeli su da spavaju zajedno. Na pitanje novinara kakav je njihov seksualni život, ona je kroz smijeh rekla:

- Imamo seksualni život kao bilo koji drugi par. Ne znam da li treba da iznosim stvari iz spavaće sobe, ali stvarno je fantastično. Volim da vodim ljubav sa njim.

Džon je ispričao da je na početku imao osjećaj da ne treba da stupi u seksualnu vezu sa rođenom kćerkom ali da su osjećanja bila jača od njega.

- Na početku sam mislio da je to pogrešno, ali jednostavno se desilo – naveo je on.

Doroti Dejvs, Džonova tadašnja supruga i Dženina majka pokušale su da ih razdvoje zbog incesta, čak je i policija intervenisala. Njih dvoje su prijavljeni sudu gdje su se oboje izjasnili krivim za incest, ali to ih nije spriječilo da nastave ovakvu vrstu veze. Dženi je ostala u drugom stanju sa ocem i rodila djevojčicu.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: