Objavljeno: 19.07.2017 u 18:52 | Zanimljivosti | Komentara:

ISPOVIJEST: Muž mi smrdi nenormalno. Izbjegavam imati odnos s njim, čak ne mogu…

Muž mi smrdi nenormalno. Izbjegavam imati odnos s njim, čak ne mogu izdržati ni da spavamo u istom krevetu. Djeca mi se pogušila, stalno kupujem osvježivače za prostorije. Jednom je navalio da imamo odnos, valjda se čovjek rastužio jer izbjegavam, imala sam šta i vidjeti kada se skinuo.

ispovijest

Između sala od stomaka i dijelom prepona sve je ojedeno. Crveni se koža, smrdi nenormalno. Ponudila sam da odemo u kadu da se okupamo prije odnosa. Kad se to potparilo od toplote još više je zasmrdilo, došlo mi je da povratim. Kasnije sam se informisala i shvatila da ima gljivičnu infekciju. Kupila sam mu neke kreme da maže i sad je problem riješen.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: